Од грчката авиокомпанија „Ејџиан ерлајнс“ соопштуваат дека се откажани летовите од и кон Скопје и од и кон Ларнака и уште 14 домашни летови.

На атинскиот аеродром ќе нема летови во периодот од 11 до 15 часот по локално време.