Со овој потег лидерот на партијата чекори со Европските и Светските лидери од политиката.

Неговиот Телеграм акаунт може да го погледнете ТУКА.

Една од причините за отворање на свој канал е и граѓаните на Република Македонија да бидат информирани за сите актуелни случувања.