Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот со водоснабдување е поради дефект на приклучна цевка на бул.„Киро Глигоров“ бб (до Бриколаж).

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.