Така, едно од 23-те парчиња од венчавката (тешко 28 грама) е продадено на наддавање, но не како што се очекуваше – за 500 фунти, туку за 2.000 британски фунти (околу 2.335 евра).

Името на купувачот засега не се соопштува.