Биткоинот порасна за 0,8 проценти во изминатово деноноќие и во моментов се тргува по цена од 44.322 долари. Меѓутоа, за една недела, оваа криптовалута загуби 7,7 проценти од својата вредност.

Етереум не го следеше трендот на раст на пазарот. Падна за 1,2 проценти во последните 24 часа и во моментов вреди 3.078 долари. Падна за високи 138 проценти во изминатата недела.