Веста започна да се шири на социјалните мрежи, а една од оние кои први ја пренесоа беше нејзината долгогодишна блиска пријателка Вики Среброва.

Како што пренесуваат дел од медиумите таа починала изненадно и во овој момент во нејзиниот дом има присуство на полиција и брза помош.

Инаку таа неодамна направила и операција на срцето, но се поминало во најдобар ред.