Венко Филипче напиша:

Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце ❤️ Тимот спремен и мотивиран како и секогаш.

Досега во земјава се направени три трансплантации на срце. Првата трансплатнација од починат донор беше направена во мај минатата година, а годинава имаше уште две трансплантации.