Исто така, вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечила А.А.(17), која и претходно во повеќе наврати се оддалечувала и била враќана назад.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на двете лица.