JП Водовод и Канализација известува дека на ден 18.05.2022 поради уличен дефект Ф 100, на Булевар Јане Сандански прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од висока зона од број 79,81,83,85 и 87.

Водоснабдувањето ке биде прекинато од 09.00 часот до завршување со санација на дефектот.