Тој паднал и се здобил со повреди констатирани во Клиничката болница Шип. Увид на местото бил извршен од екипа на Одделението за внатрешни работи Свети Николе.

Во моментов околу објектот на светиниколската пожарна се расчистува, со цел да стартуваат градежните работи за изградба на нов објект, со што пожарникарите ќе имаат подобри услови за работа, но и за вежби. Стартот на градежните работи се очекува на почетокот на мај