Работникот потоа е пренесен во кичевска Општа болница каде му била укажана прва помош.

-При падот 51 годишниот А.И. од Република Турција се здобил со телесни повреди констатирани при прегледот во кичевската Општа болница-информира Стефан Димоски од СВР Охрид.