Членовите на собраниската Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање денеска ќе остварат надзорна посета во просториите на Агенцијата за разузнавање.

Ова е прва посета на Агенцијата за разузнавање на пратениците од оваа Комисија.