Како што пренесуваат медиумите, во престрелката е повредено едно лице додека инцидентот се случувал 15 минути по 22 часот.

Пишувањата велат дека се сѐ случило во кафуле кое се наоѓа близу плоштадот Скендербег а не се знае ниту кој е мотивот.

Повеќе детали за овој инцидент надлежните најавија за денес.