Лимани кој освои над 4500 гласови и беше трет на изборите сега најавува дека нема да му помогне на Фатмир Дехари од ДУИ кој е втор туку на првиот лекарот Александар Јованоски кој во првиот круг освои најмногу гласови.

Пред да ја објави одлуката за поддршка на ВМРО-ДПМНЕ Лимани ги објави критериумите за тоа каде ќе одат неговите гласови.

Линк од постот на Лимани: