Приватните превозници во понеделник најавуваат протест пред седиштето на ЈСП Скопје во Автокоманда.

Според официјални информации на Телма, тие ќе протестираат пред управната зграда на компанија и ќе си ги бараат парите, бидејќи, како што велат, им префрлиле само 5.000 денари.