Деветнаесетгодишниот Стефан Ангеловски од Битола кој вчера беше пријавен за исчезнат е пронајден, информираат од Центарот за управување со кризи.

Ангеловски бил пријавен за исчезнат вчера во 20:30 а пронајден од страна на СВР Битола во 23:50.

Нема информации каде е пронајден.