Фотографијата на која поранешниот лидер на СДСМ ја прима првата доза од вакцината против коронавирусот беше објавена на Фејсбук и предизвика низа реакции.

Додека едни пиштуваа „наздравје вакцина“, други не го препознаа, а имаше и такви кои му изразија љубов.