Заврши состанокот што го одржува Синдикот на ЈСП, кој носи конечна одлука дали автобусите во главниот град ќе останат во гаражите. Од Синдикатот на ЈСП за Канал 5 изјавија дека утре превоз ќе има од 4 30 до 9, а потоа нема да има

Утре превоз ќе има од 4.30 до 9 часот, потоа автобуси нема да има, изјави Миќо Стојановски, од Синдикатот на ЈСП