Во просториите на управните служби на МВР каде се издавале пасоши на белосветските криминалци вработениот се снимаат и објавуваат видеа како танцуваат во работно време на социјалната мрежа Тик-Ток.

Станува збор за извесна Р.Н која видеото го снимала во просториите на управните служби на МВР, а доказ е и натисот „полиција“ во позадината на видеото кое го објави таа вчера.

Видеото е отстраенето моментално од Тик-Ток но затоа тука се твитерџиите…