На социјалните мрежи се појавија фотографии од кампањата за изборите во Бугарија. На нив се гледа како партијата на Бојко Борисов ги поткупува гласачите со брашно, ориз, зејтин, шеќер и паштета.

 

Партијата на Љубави на Стево и С’штиот на Зоран тера изборна кампања како на СДСМ.
Паштетичка, брашно, ориз, зејтин,…

Posted by Naum Stoilkovski on Friday, April 2, 2021