На денешниот брифинг со главните уредници, претседателот Христијан Мицкоски го објави слоганот со кој ВМРО-ДПМНЕ ќе настапува на претстојните локални избори.

Во продолжение може да видите повеќе дизајни со истиот слоган за претстојните избори со кој ВМРО-ДПМНЕ ќе оди на победа.