Почитувани средношколци,родители, медиуми!
Ве повикувам во името на неформалното движење “Средношколски глас” , во името на многу мои соученици, да ни се придружите во борбата против уништувањето на нашиот образовен систем!
Време е надлежните да го слушнат нашиот глас!

– Доста не игнорирате! Ние сме иднината на оваа држава!!, стои во пораката која тие ја објавија на Фејсбук.

Придружете ни се во борбата!

Posted by Средношколски Глас on Sunday, May 9, 2021