Паразитот Дарко Каевски вежба за портпарол во опозиција. Каевски е паразит од Агенција за млади и спорт, па паразит во Собранието, обвинува портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.

„Заборава дека 5 години е на власт, заборава за “базенчето” дивоградба, илјадниците евра на сметка, скандалот на дедо му со Еуростандард банка…

Заборава на платата од Собрание, додека крати од јадењето на студентите!

Заборава дека е одговорен за сиромаштијата и 20% инфлација.

Пак се резилиш, паразиту“ – порача тој.