Поканата од Златко Марин ,во којашто не повикува со Дејан Митески да ни објаснел за тендерите со 300 евра за метро даска, 800 евра за лед сијалица и 150 евра за метро цевка.

Отворена покана пред шест дена, вели од понеделник до петок кога сакаме.

Ама не кажува кога тој оди на работа, или дали во петок работи.

Марин, ние дојдовме!, напиша на Фејсбук, портпаролот на ВМРО ДПМНЕ, Наум Стоилковски.

Погледнете ја целосната објава на фејсбук профилот: