– Заев: „Зошто да одиме на парламентарни избори, зарем не е потребно да дадеме конечно еден мандат од 4 години власта да покаже што може?“
Токму затоа, затоа што минаа 4 години во рекети, крадења, корупција, дрога, инфлации, рецесии, нови стечаи, нови илјадници невработени…
И од тебе и од тие како тој зад тебе!
#ДостаЕ #4годиниУкраденЖивот, стои во неговиот пост на Фејсбук.