Девојка од скопското село Петровец, денеска околу 1:45 пријавила во СВР Скопје дека билa физички нападната во населбата Аеродром. Нападот се случил во 00:15 часот, а насилникот користел и тврд предмет.

Лицето е идентификувано како М.Ц, а полицијата презема мерки за расчистување на целиот случај

 

Izvor: a1onmk