На 30.11.2021 во 15.00 часот во Полициската станица Чаир од Јавна установа за згрижување на деца било пријавено дека Б.П.(15) самоволно се оддалечил од домот во Визбегово. Тој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.