Според информациите трагедијата се случила на улицата „Гоце Делчев“ во Охрид.

Неофицијално, момчето на возраст од околу 24 години се самоубило скокајќи од тераса.

Од охридската полиција за Курир потврдуваат дека имаат пријава за починато лице, но повеќе детали засега не се откриваат. Увид во тек.