Даниел и Милан биле во врска и живееле заедно десетина години. 38 годишниот трансвестит Милан признал дека го убил љубовникот бидејќи веќе не можел да го трпи.

Даниел со години бил во инвалидска количка после пад од бандера.Имал скршена кичма и бубрезите му откажале. Се мачел во животот но бил многу заљубен во Милан.

Двајцата се запознале во затвор, каде Даниел лежел поради силување. Откако казната им завршила го однел Милан во неговиот дом. Милан се облекувал како женско и велел дека се убав пар.