– За нас прифатливо ќе биде доколку ни се прифатат барањата, кои ги предлагаме, шестиот пакет мерки се најавува, а петтиот пакет беше најавен пред Нова година , и видовме кога се донесе. Поентата не е нешто да се најави туку да се изреализира. И во оваа ситуација сме баш заради тоа што не е навремено донесена помошта и не е соодветно скорен повеќето пакети, изјави Мартин Ангеловски од Туристичко угостителска комора.