Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 02.10.2021 година (сабота) поради веке закажани технички зафати во мрежата, без напон ке останат:

– во време од 09,30 – 14,30 часот корисниците од ул. Методи Андонов Ченто, левата страна од патот на потегот од Еуро Империјал Маркет до Грос Маркет (о. Гази Баба) и
– од 09,15 – 15,30 часот корисниците од ул. Раштак и ул. 4 во с. Раштак како и сите објекти во околината на игралиштето и патот кон с. Љуботен (о. Гази Баба).