Два лета биле откажани од 8:30 часот утринава на Меѓународниот Аеродром Скопје, како резултат на ниската видливост поради густата магла.

-Очекуваме подобрување на временските услови после 12 часот напладне. За евентуални промени во редовниот распоред на летови ги упатуваме патниците да ја следат нашата веб-страница www.skp.airports.com.mk каде што сите промени со летовите се ажурираат во реално време, како што ги добиваме во нашите системи, информираат од ТАВ Македонија.

За итни информации, патниците можат да се јават на Шалтерот за информации на телефонскиот број: +389 2 3148 333”