Биткоинот во изминатите 24 часа доби 0,3 проценти од својата вредност и во моментов со него, се тргува по цена од 48.023 долари.

Етириумот, кој се тргува по цена од 3.410 долари, забележа поголем раст од биткоинот, 3,6 проценти.