„Сан“ објави видео во кое, според таблоидот, Хенкок и Џина биле фатени како се бакнуваат во неговата канцеларија.

Снимката е наводно направена минатиот месец.

– Прифаќам дека ги прекршив упатствата за социјална дистанца во овие околности. Разочарав многумина и многу ми е жал, рече британскиот министер за здравство.