-Верувам во себе. Учествувам за да се мотивирам да гласам. Промената започнува со мене, нагласи таа.

Пејачката додаде:

-Незнаење е да ветуваш кога не знаеш дали утре ќе бидеш жив. Сакам да го земам задоволството да гласам за себе , додаде пејачката.