Погледнете го најновото издание на Еспресо со Златев и Боцевски. Во ова издание гостуваше Стефан Андоновски, дополнителниот министер во МИОА кој е дел од техничката влада.

Останатите емисии може да ги погледнете на нашиот Јутуб канал.