Богдан Илиевски во својата фејсбук објава вели

КОЈ „БОРЕЦ ПРОТИВ ЛАЖНИ ВЕСТИ“ СПОНЗОРИРА ЛАЖНИ ВЕСТИ НА ФЕЈСБУК?
1. Ми се појавува спонзорирано клипче со манипулирана/фалсификувана изјава на Александар Николоски
2. Кликам да видам кој спонзорира, има телефонски број
3. Го внесувам телефонскиот број на вајбер за да видам дали има некој поврзан со тој број, а потпишан на Вајбер
4. Резултатот го имате во видеото
Мизерија.