Вашите барања ги претворивме во идни проекти. Позитивните политики го подобруваат животот на сите, изјави кандидатот за градоначалник на општина Центар од СДСМ, Горан Герасимовски.

Ќе ја намалиме бучавата , но ќе работиме на обезбедување повеќе паркинг места за резиденти. Капиштец ќе добие чуварска служба и патроли, ќе има реконструкција на детските  игралишта, изјави Герасимовски.