Повозрасен маж се пресметувал со неколкумина патници и луто коментирал на албански јазик. Патникот ги тепал се додека екипажот на авионот не го совладале.

Но и тоа не му било малку, па тепачката ја продолжиле и по слетувањето на аеродромот по што бил уапсен од швајцарските власти.

Аеродромската полиција ја потврди веста за тепачката за швајцарскиот дневен весник „Блик“, кој го пишуваше од конфронтацијата на паркингот на аеродромот меѓу двете семејства.

Според дневникот, двајца мажи биле уапсени поради таа тепачка.

 

Tuča u avionu

Posted by Zorica Marković on Sunday, May 30, 2021