Јакимовски истакна дека на Душко Весковски му пречи бетонизацијата, но само кога нема имот на локацијата каде се гради.

– Тврди дека е против бетонизација на општина Карпош, а лично бараше и ми вршеше партиски притисок за објект на кејот на Вардар! Им должи одговор на гласачите, на оние од кои бара доверба зад параванот, колку пари зема од Орце Камчев?, рече Јакимовски на гостувањето во „Само вистина“.

Во продолжение погледнете го и видеото:

 

⁉️Како Душко Весковски се стекна со имот вреден 130 илјади евра?!

🏗На Душко Весковски му пречи бетонизацијата, но само кога нема имот на локацијата каде се гради.

🚧Тврди дека е против бетонизација на општина Карпош, а лично бараше и ми вршеше партиски притисок за објект на кејот на Вардар!

💰Им должи одговор на гласачите, на оние од кои бара доверба зад параванот, колку пари зема од Орце Камчев?

Posted by Stevco Jakimovski on Tuesday, October 5, 2021