Националната фудбалска репрезентација денеска го одработи последниот тренинг пред утрешниот дуел со Австрија.

Селекторот Ангеловски ги построи играчите, кај кои очигледна е таа „европска“ насмевка, со оглед на тоа дека ќе играат на едно толку големо натпреварување.