Погледнете го најновото издание на Еспресо со Златев и Боцевски каде го дискутираме вчерашниот конфликт на Исмет Рамадани и вонредното вкулучување на директорот на Канал 5 ТВ, Иван Мирчевски.

Останатите епизоди од „Еспресо со Златев и Боцевски“ може да ги погледнете на нашиот Јутуб каналот на Радио Лидер.