(ВИДЕО) Македонците го преплавија Букурешт – ечи „Лихнида кајче веслаше“

Магазин 17.06.2021. 14:21

Нашите навивачи кои отидоа да навиваат Македонија за мечот со Австрија останаа таму и за следниот меч со Унгарија, да ја бодрат и поддржуваат македонската репрезентација.

Веќе неколку денови атмосферата е еуфорична, се веат македонски знамиња, а македонските навивачи во дресови, капчиња, шалови продолжуваат со славење, пеење на македонски песни за поддршка на фудбалерите.

 


Подкаст

Подкаст