Утрово се појави видео на социјалната мрежа „Твитер“ каде маж го крши својот интрумент туба. Виновник наоѓа во Венко Филипче бидејќи, како што вели тој, веќе една година нема свадби ни журки, а интрументот дома му фаќал само прашина.

Повеќе може да погледнете од видеото во продолжение.