Дали живеете подобро? Дали ова што се случува е нормално? Гледаме апатија и хаос. Луѓето се разочарани.
Поделбите мора да запрат. Народот да се обедини.
Иднината е во промените кои доаѓаат, а ќе ги донесете вие. Промени кои создаваат проекти, проекти кои создаваат победи, победи кои носат нова иднина. Подобра, посветла и посреќна. Со ваш печат! Заслужена!
Имаме програма и гарантираме дека ќе ја исполниме! Поучени од грешките, со искоренети слабости, свесни за одговорноста која ја преземаме.
Излези и избори се!
Создади нова иднина!,напиша Мицкоски.