Градоначалникот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва во дебатниот магазин на ТВ21 истакна што е првото нешто што ќе им го каже на новите избрани градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ.

„Веднаш да се откажете од репрезентација и веднаш да се откажете од службеното патничко возило“, порача Мицкоски.