Преговори веднаш!
Оставете го Заев и тие главоклимачи околу него, тие не се Македонија. Македонија е овој народ, чесен, честит, вредни домаќини и домаќинки. Ова е народот кој многу пред вас ги покажувал своите европски вредности и неговото место е таму, за да ја добие заслужената правда, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на ФБ.