Во ова издание зборувавме за лични документи, пасошите, возачките дозволи и останатите актуелни теми кои

Не само што не можеме да ги плаќаме, туку и да ги платиме личните документи не можеме да ги извадиме. Ваква ситуација досега никогаш не се случила. Најстрашно од се е што Оливер Спасовски мудро молчи. Тоа е човекот што даде пасоши на 215 криминалци, сега молчи. Вчера се пофали дека изминале 4 години од влезот на Македонија во НАТО, рече Момироски во емисијата.

Горан Момироски ги октри сите детали за Христијан Мицкоски, Димитар Апасиев и СДСМ. Не пропуштајте!