На еспресо со Тимчо Муцунски. Ексклузивни детали околу лидерската средба, одењето на ДУИ во опозиција, детали дали ВМРО-ДПМНЕ ќе ги поддржи уставните измени под вакви околности.

Не пропуштајте го разговорот со Тимчо Муцунски.