Сепак, многу е оригинален еден Фејсбук статус пропратен со видео.

-Шо е па толку битно дали си у Париз или у Струмица..Исто ти е..Јам’к си е Јам’к..И у Париз не се замарат. Одаме јако, Европска Струмица, пишува Кирил Мучев.